webinaarilogo-2
Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt.
 
Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet tulevista tapahtumistamme ensimmäisten joukossa:

Ota yhteyttä

jasse-jarvio-kupla

Jasse Järviö

Aluepäällikkö, Länsi-Suomi

Puh. +358 44 491 8400

jasse.jarvio@solohealth.fi

 
Anni-Harju-kupla

Anni Harju

Aluepäällikkö, Etelä-Suomi

Puh. +358 44 420 4242

anni.harju@solohealth.fi

solohealth_logoMV

Solo Health on kotimainen, ketjuihin ja perinteisiin terveyspalvelutarjoajiin kuulumaton itsenäinen toimija. Olemme erikoistuneet etäpalveluiden lisäksi terveydenhuollon asiantuntijoiden kuten lääkärien ja hoitajien vuokraukseen. Teemme yhteistyötä terveydenhuollon kentällä julkisen ja yksityisen sektorin palveluntuottajien, apteekkien ja terveyspalveluyritysten kanssa.

sitaatit

"Pidän Solo Healthissa siitä, että henkilökunta on todella ystävällistä ja avuliasta. Saan vastaukset kaikkiin kysymyksiini paljon nopeammin kuin muissa yrityksissä, joissa olen työskennellyt. Suosittelen! 😊"

- Saara, yleislääkäri

"Olen työskennellyt aikaisemmin monissa yrityksissä. Vuoden 2020 alussa aloitin työt etälääkärinä sekä päihdelääkärinä Solo Healthissa ja täytyy sanoa, että tämä taitaa olla paras työpaikka, mikä minulla on ollut. Todella ammattimainen, avulias ja ystävällinen henkilökunta. Suosittelen lämpimästi!"

- Michel, päihdelääkäri

"Suosittelen Solo Healthia, koska yhteistyö heidän kanssaan on ollut aina todella sujuvaa. Minulle on löytynyt odotuksiani vastaava työpaikka ja työnkuva on vastannut sovittua. Yhteyshenkilöni on ystävällinen, ammattitaitoinen ja osaa vastata nopeasti kaikkiin kysymyksiini. Minun ei ole tarvinnut huolehtia kulkemisesta ja majoituksesta, koska Solo Health on järjestänyt kaiken puolestani."

- Kaisa, yleislääkäri