webinaarilogo-2

WEBINAARITALLENNE

Erikoisala hakusessa? Lastentaudit ja nuorisopsykiatria

Webinaarissa LT Sara Kaartinen keskustelee lastentautien erikoislääkäri Teemu Vepsäläisen ja nuorisopsykiatri Ida Ringbomim kanssa lastentauteihin ja nuorisopsykiatriaan erikoistumisesta lääkärin uravaihtoehtona. Millaista on lastentautien ja nuorisopsykiatrian erikoislääkärin käytännön työelämä? Miltä alan uranäkymät Vepsäläisen ja Ringbomin mielestä näyttävät? Tekisivätkö he samat valinnat uudelleen? Millainen kasvutarina heillä on ollut erikoistumisalalleen? Kaduttaako jokin matkan varrelta? Tallenteen pituus on noin 1h 15min.

 

Avaa koulutustallenne täyttämällä yhteystietosi:

sitaatit

"Pidän Solo Healthissa siitä, että henkilökunta on todella ystävällistä ja avuliasta. Saan vastaukset kaikkiin kysymyksiini paljon nopeammin kuin muissa yrityksissä, joissa olen työskennellyt. Suosittelen! 😊"

- Saara, yleislääkäri

"Olen työskennellyt aikaisemmin monissa yrityksissä. Vuoden 2020 alussa aloitin työt etälääkärinä sekä päihdelääkärinä Solo Healthissa ja täytyy sanoa, että tämä taitaa olla paras työpaikka, mikä minulla on ollut. Todella ammattimainen, avulias ja ystävällinen henkilökunta. Suosittelen lämpimästi!"

- Michel, päihdelääkäri

"Suosittelen Solo Healthia, koska yhteistyö heidän kanssaan on ollut aina todella sujuvaa. Minulle on löytynyt odotuksiani vastaava työpaikka ja työnkuva on vastannut sovittua. Yhteyshenkilöni on ystävällinen, ammattitaitoinen ja osaa vastata nopeasti kaikkiin kysymyksiini. Minun ei ole tarvinnut huolehtia kulkemisesta ja majoituksesta, koska Solo Health on järjestänyt kaiken puolestani."

- Kaisa, yleislääkäri

solohealth_logo4V_fuksia