webinaarilogo-2

WEBINAARITALLENNE

Listan hankalin potilas - vai onko sittenkään?

Päihdehäiriöiset ovat potilaana erityisryhmä, jonka kohtaaminen vaatii terveydenhuollon ammattihenkilöltä erityistä osaamista. Tämän luennon aiheena on lääkehakuisten potilaiden kohtaaminen vastaanotolla. Luennoimassa vuoden 2023 päihdelääkäriksi valittu Atte Virolainen. Koulutuksen kesto on noin 45 minuuttia, jonka jälkeen Virolainen vastaa live-tapahtumassa esitettyihin kysymyksiin. Tallenteen kokonaiskesto on noin 1h 22min.

 

Avaa koulutustallenne täyttämällä yhteystietosi:

sitaatit

"Pidän Solo Healthissa siitä, että henkilökunta on todella ystävällistä ja avuliasta. Saan vastaukset kaikkiin kysymyksiini paljon nopeammin kuin muissa yrityksissä, joissa olen työskennellyt. Suosittelen! 😊"

- Saara, yleislääkäri

"Olen työskennellyt aikaisemmin monissa yrityksissä. Vuoden 2020 alussa aloitin työt etälääkärinä sekä päihdelääkärinä Solo Healthissa ja täytyy sanoa, että tämä taitaa olla paras työpaikka, mikä minulla on ollut. Todella ammattimainen, avulias ja ystävällinen henkilökunta. Suosittelen lämpimästi!"

- Michel, päihdelääkäri

"Suosittelen Solo Healthia, koska yhteistyö heidän kanssaan on ollut aina todella sujuvaa. Minulle on löytynyt odotuksiani vastaava työpaikka ja työnkuva on vastannut sovittua. Yhteyshenkilöni on ystävällinen, ammattitaitoinen ja osaa vastata nopeasti kaikkiin kysymyksiini. Minun ei ole tarvinnut huolehtia kulkemisesta ja majoituksesta, koska Solo Health on järjestänyt kaiken puolestani."

- Kaisa, yleislääkäri

solohealth_logo4V_fuksia