solohealth_logoMV
ländärikuva_puhakka

 

MIKKO PUHAKKA:

Rintakipua, hengenahdistusta? Onko vaaran merkkejä?

Ke 20.10. klo 17.00

Tervetuloa käytännönläheiseen, terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuun webinaarikoulutukseen, jonka aiheena on rintakipupotilaan kohtaaminen ja vaaran merkkien paikantaminen.

Luennoitsijana toimii kardiologi ja sisätautilääkäri Mikko Puhakka.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille. Kerrothan tapahtumasta myös kollegoillesi!

 

Ilmoittaudu webinaariin!.

Ilmoittautumalla webinaariin hyväksyt, että Solo Health voi käyttää antamiasi yhteystietoja ottaakseen sinuun yhteyttä tuotteitamme ja palveluitamme koskevissa asioissa. Voit perua nämä viestintäasetukset koska tahansa. Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta, tietosuojakäytännöistä ja siitä, miten olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi, saat tietosuojakäytännöstämme.

 

Tietoa webinaarista:

🗓️ Aika: Keskiviikkona 23.10. klo 17 alkaen

💡 Aihe: Rintakipua, hengenahdistusta? Onko vaaran merkkejä?

⏳ Koulutus kestää n. tunnin, jonka jälkeen on aikaa kysymyksille.

🔔 Webinaari on suunnattu lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille.

▶️ Koulutus tulee katsottavaksi myöhemmin myös tallenteena.

 

Luennoitsijasta:

Kardiologi ja sisätautilääkäri Mikko Puhakka toimii kardiologian kliinisenä opettajana Kuopion yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa. 30 vuoden kliinistä kokemustaan hyödyntävä Puhakka on suosittu luennoitsija ja pidetty opettaja.

 

 

Ota yhteyttä

eeva-harmaa

Eeva Heiska

 

suvi-harmaa

Suvi Kangasniemi

Asiakkuusjohtaja

Puh. 040 537 7372

suvi.kangasniemi@solohealth.fi

solohealth_logoMV

Solo Health Oy on lääkäreihin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Meille työntekijä on aidosti etusijalla. Periaatteemme on yksinkertainen. Jos kaipaat työsi arkeen muutosta, ota meihin suoraan yhteyttä. Etsimme odotuksiasi vastaavan työn ammattitaitoisesti ja nopeasti. Tunnemme lääkärin toimenkuvan, alan ja sen verkostot. Uratoiveesi on tehty täytettäviksi!

sitaatit

"Pidän Solo Healthissa siitä, että henkilökunta on todella ystävällistä ja avuliasta. Saan vastaukset kaikkiin kysymyksiini paljon nopeammin kuin muissa yrityksissä, joissa olen työskennellyt. Suosittelen! 😊"

- Saara, yleislääkäri

"Olen työskennellyt aikaisemmin monissa yrityksissä. Vuoden 2020 alussa aloitin työt etälääkärinä sekä päihdelääkärinä Solo Healthissa ja täytyy sanoa, että tämä taitaa olla paras työpaikka, mikä minulla on ollut. Todella ammattimainen, avulias ja ystävällinen henkilökunta. Suosittelen lämpimästi!"

- Michel, päihdelääkäri

"Suosittelen Solo Healthia, koska yhteistyö heidän kanssaan on ollut aina todella sujuvaa. Minulle on löytynyt odotuksiani vastaava työpaikka ja työnkuva on vastannut sovittua. Yhteyshenkilöni on ystävällinen, ammattitaitoinen ja osaa vastata nopeasti kaikkiin kysymyksiini. Minun ei ole tarvinnut huolehtia kulkemisesta ja majoituksesta, koska Solo Health on järjestänyt kaiken puolestani."

- Kaisa, yleislääkäri