solohealth_logoMV

Webinaari: Lapsi ja nuori potilaana | Luennoitsijana Raisa Cacciatore

To 26.11. klo 17-19

Tervetuloa webinaariin, jossa luennoitsijana toimii lastenpsykiatri Raisa Cacciatore!
 
Tämä lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille suunnattu ilmainen koulutus tarjoaa kiinnostavaa ja tärkeää asiaa työssään lapsipotilaita kohtaaville lääkäreille.
 
Illan aikana käsittelemme seuraavia aiheita:
 
☑️ Miten yhteistyö lääkärin ja nuoren potilaan välillä toimii parhaiten

☑️ Miten lasta ja nuorta sekä hänen rakentuvaa itsetuntoaan ja kehonkuvaansa voi tukea

☑️ Sinä olet lääketieteen asiantuntija, mutta asiakkaasi on oman elämänsä asiantuntija. Miten kuuntelet niin, että sinulle puhutaan? Miten puhut niin, että sinua kuunnellaan?

☑️ Miten vastaanoton tulos on: ”Kannatti tulla, tulen toistekin! Sain apua ja tietoa mitä tarvitsin! Haluan ja osaan huolehtia itsestäni, olenhan arvokas!”

 

Aika: Torstaina 26.11. klo 17-19
 
🔔 Huom! Webinaari on tarkoitettu lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille.
 
▶️ Koulutus tulee katsottavaksi myöhemmin myös tallenteena.
 

Ilmoittaudu webinaariin:

Ilmoittautumalla webinaariin hyväksyt, että Solo Health voi käyttää antamiasi yhteystietoja ottaakseen sinuun yhteyttä tuotteitamme ja palveluitamme koskevissa asioissa. Voit perua nämä viestintäasetukset koska tahansa. Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta, tietosuojakäytännöistä ja siitä, miten olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi, saat tietosuojakäytännöstämme.

Luennoitsijasta

Raisa Cacciatore on lääketieteen lisensiaatti, lastenpsykiatri, nuorisolääkäri, asiantuntijalääkäri, kouluttaja ja tietokirjailija Espoosta.

Valmistuttuaan lääkäriksi vuonna 1985 Cacciatore toimi koulu-, lastenneuvola-, äitiys- ja ehkäisyneuvolalääkärinä sekä lääkärinä terveyskeskuksissa. Lastenpsykiatriksi hän valmistui Helsingin Yliopistosta vuonna 1998, mistä lähtien on toiminut Väestöliitossa asiantuntijalääkärinä.

Lisäksi Cacciatore kirjoittaa tietokirjoja ja artikkeleita sekä yksin ja työryhmissä sekä pitää noin 60-100 luentoa vuosittain.


solohealth_logoMV

Solo Health Oy on lääkäreihin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Meille työntekijä on aidosti etusijalla. Periaatteemme on yksinkertainen. Jos kaipaat työsi arkeen muutosta, ota meihin suoraan yhteyttä. Etsimme odotuksiasi vastaavan työn ammattitaitoisesti ja nopeasti. Tunnemme lääkärin toimenkuvan, alan ja sen verkostot. Uratoiveesi on tehty täytettäviksi!

Screenshot 2020-08-07 at 14.30.31

Eeva Heiska

Yhteyspäällikkö

Puh. 045 7881 5693

eeva.heiska@solohealth.fi

 

Eeva on työskennellyt lääkäreiden yhteyshenkilönä vuodesta 2012 alkaen. Päivystyspuolen kokemuksellaan Eeva on luontainen ratkaisunhakija ja joustava yhteyshenkilö.

 

Screenshot 2020-08-07 at 14.30.16

Suvi Kangasniemi

Asiakkuusjohtaja

Puh. 040 537 7372

suvi.kangasniemi@solohealth.fi

 

Suvi on toiminut henkilöstöalalla lähes 10 vuoden ajan ja johtaa projekteja sujuvasti ja tehokkaasti. Suvi on tehnyt pitkään yhteistyötä terveydenhuollon asiakkaiden yhteyshenkilönä.

 


sitaatit-2
sitaatit
sitaatit-3

"Pidän Solo Healthissa siitä, että henkilökunta on todella ystävällistä ja avuliasta. Saan vastaukset kaikkiin kysymyksiini paljon nopeammin kuin muissa yrityksissä, joissa olen työskennellyt. Suosittelen! 😊"

- Saara, yleislääkäri

"Olen työskennellyt aikaisemmin monissa yrityksissä. Vuoden 2020 alussa aloitin työt etälääkärinä sekä päihdelääkärinä Solo Healthissa ja täytyy sanoa, että tämä taitaa olla paras työpaikka, mikä minulla on ollut. Todella ammattimainen, avulias ja ystävällinen henkilökunta. Suosittelen lämpimästi!"

- Michel, päihdelääkäri

"Suosittelen Solo Healthiä, koska yhteistyö heidän kanssaan on ollut aina todella sujuvaa. Minulle on löytynyt odotuksiani vastaava työpaikka ja työnkuva on vastannut sovittua. Yhteishenkilöni on ystävällinen, ammattitaitoinen ja osaa vastata nopeasti kaikkiin kysymyksiini. Minun ei ole tarvinnut huolehtia kulkemisesta ja majoituksesta, koska Solo Health on järjestänyt kaiken puolestani."

- Kaisa, yleislääkäri