webinaarilogo-2
Framed portrait Lotta Kuusinen

Kipupotilaan kohtaaminen

To 1.12. klo 17.00

Tervetuloa käytännönläheiseen, terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuun webinaarikoulutukseen.

Fysiatri Lotta Kuusisen pitämä luento tarjoaa ammattilaiselle oivalluksia kipupotilaiden ongelmien luonteesta, lähestymistapoja kipuasiakkaiden kohtaamiseen ja potilasedukaatioon, sekä kuntoutumisen odotusten ja tavoitteiden asetteluun.

Webinaarin sisältö on suunnattu erityisesti lääkäreille, mutta luento on avoin ja ilmainen kaikille terveydenhuollon ammattilaisille.

Kerrothan tapahtumasta myös kollegoillesi!

Ilmoittaudu webinaariin

Tietoa webinaarista:

🗓️ Aika: Torstaina 1.12. klo 17 alkaen

💡 Aihe: Kipupotilaan kohtaaminen

⏳ Koulutus kestää n. tunnin, jonka jälkeen on aikaa kysymyksille.

🔔 Webinaari on suunnattu lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille ja avoin kaikille terveydenhuollon ammattilaisille

▶️ Koulutus tulee katsottavaksi myöhemmin myös tallenteena.

Luennoitsijasta:

Lotta Kuusinen on fysiatrian erikoislääkäri ja keväällä 2023 valmistuva kognitiivisen käyttäytymistieteen (kkt) psykoterapeutti, jonka arki kuluu fysiatrin ja terapeutin kliinisissä tehtävissä, sekä monenlaisten tule- ja kipukoulutusten suunnittelussa ja toteutuksessa.

Ota yhteyttä

jasse-jarvio-kupla

Jasse Järviö

Aluepäällikkö, Länsi-Suomi
solohealth_logoMV

Solo Health Oy on lääkäreihin erikoistunut terveyspalveluyritys. Meille työntekijä on aidosti etusijalla. Periaatteemme on yksinkertainen. Jos kaipaat työsi arkeen muutosta, ota meihin suoraan yhteyttä. Etsimme odotuksiasi vastaavan työn ammattitaitoisesti ja nopeasti. Tunnemme lääkärin toimenkuvan, alan ja sen verkostot. Uratoiveesi on tehty täytettäviksi!

sitaatit

"Pidän Solo Healthissa siitä, että henkilökunta on todella ystävällistä ja avuliasta. Saan vastaukset kaikkiin kysymyksiini paljon nopeammin kuin muissa yrityksissä, joissa olen työskennellyt. Suosittelen! 😊"

- Saara, yleislääkäri

"Olen työskennellyt aikaisemmin monissa yrityksissä. Vuoden 2020 alussa aloitin työt etälääkärinä sekä päihdelääkärinä Solo Healthissa ja täytyy sanoa, että tämä taitaa olla paras työpaikka, mikä minulla on ollut. Todella ammattimainen, avulias ja ystävällinen henkilökunta. Suosittelen lämpimästi!"

- Michel, päihdelääkäri

"Suosittelen Solo Healthia, koska yhteistyö heidän kanssaan on ollut aina todella sujuvaa. Minulle on löytynyt odotuksiani vastaava työpaikka ja työnkuva on vastannut sovittua. Yhteyshenkilöni on ystävällinen, ammattitaitoinen ja osaa vastata nopeasti kaikkiin kysymyksiini. Minun ei ole tarvinnut huolehtia kulkemisesta ja majoituksesta, koska Solo Health on järjestänyt kaiken puolestani."

- Kaisa, yleislääkäri