solohealth_logoMV
landarikuva

Päihdeongelmien hoito kliinisessä työssä | To 28.1. klo 17.00

Tervetuloa käytännönläheiseen webinaarikoulutukseen, jossa luennoitsijana toimii päihdepsykiatri Solja Niemelä.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille. Kerrothan tapahtumasta myös kollegallesi!

Ilmoittaudu webinaariin:

Ilmoittautiminen tähän tapahtumaan on päättynyt.

 

Ilmoittautumalla webinaariin hyväksyt, että Solo Health voi käyttää antamiasi yhteystietoja ottaakseen sinuun yhteyttä tuotteitamme ja palveluitamme koskevissa asioissa. Voit perua nämä viestintäasetukset koska tahansa. Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta, tietosuojakäytännöistä ja siitä, miten olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi, saat tietosuojakäytännöstämme.

Illan aikana käsittelemme seuraavia aiheita:

☑️ Päihdeongelman puheeksiotto potilaan kanssa

☑️ Vuorovaikutus ja motivoiva haastattelu

☑️ Hyvän ja realistisen muutosvaihemallin mukaisen hoitosuunnitelman tekeminen

☑️ Luennon fokus on alkoholissa

 

🗓️ Aika: Torstaina 28.1. klo 17.
 
⏳ Koulutus kestää n. tunnin, jonka jälkeen on aikaa kysymyksille.
 
🔔 Webinaari on tarkoitettu lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille.
 
▶️ Koulutus tulee katsottavaksi myöhemmin myös tallenteena.
 

Luennoitsijasta:

Solja Niemelä toimii päihdelääketieteen kliinisenä opettajana Turun yliopistossa ja sivuvirkaisena ylilääkärinä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä Riippuvuuspsykiatrian vastuuelueella. Hänen kliinistä erityisosaamisaluettaan ovat päihdepsykiatria sekä nuorten päihdeongelmat.

Niemelä on suorittanut Suomen Lääkäriliiton lääkärikouluttajan erityispätevyyden vuonna 2012. Lisäksi hän toimii päihdelääketieteen erityispätevyystoimikunnan puheenjohtajana sekä päihdelääketieteen erityispätevyyttä suorittavien lääkärien ohjaajana sekä lähikouluttajana.

Niemelä tekee myös tutkimusta tutkimusalanaan päihdepsykiatrinen epidemiologia.


solohealth_logoMV

Solo Health Oy on lääkäreihin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Meille työntekijä on aidosti etusijalla. Periaatteemme on yksinkertainen. Jos kaipaat työsi arkeen muutosta, ota meihin suoraan yhteyttä. Etsimme odotuksiasi vastaavan työn ammattitaitoisesti ja nopeasti. Tunnemme lääkärin toimenkuvan, alan ja sen verkostot. Uratoiveesi on tehty täytettäviksi!

Screenshot 2020-08-07 at 14.30.31

Eeva Heiska

Yhteyspäällikkö

Puh. 045 7881 5693

eeva.heiska@solohealth.fi

 

Eeva on työskennellyt lääkäreiden yhteyshenkilönä vuodesta 2012 alkaen. Päivystyspuolen kokemuksellaan Eeva on luontainen ratkaisunhakija ja joustava yhteyshenkilö.

 

Screenshot 2020-08-07 at 14.30.16

Suvi Kangasniemi

Asiakkuusjohtaja

Puh. 040 537 7372

suvi.kangasniemi@solohealth.fi

 

Suvi on toiminut henkilöstöalalla lähes 10 vuoden ajan ja johtaa projekteja sujuvasti ja tehokkaasti. Suvi on tehnyt pitkään yhteistyötä terveydenhuollon asiakkaiden yhteyshenkilönä.

 


sitaatit

"Pidän Solo Healthissa siitä, että henkilökunta on todella ystävällistä ja avuliasta. Saan vastaukset kaikkiin kysymyksiini paljon nopeammin kuin muissa yrityksissä, joissa olen työskennellyt. Suosittelen! 😊"

- Saara, yleislääkäri

"Olen työskennellyt aikaisemmin monissa yrityksissä. Vuoden 2020 alussa aloitin työt etälääkärinä sekä päihdelääkärinä Solo Healthissa ja täytyy sanoa, että tämä taitaa olla paras työpaikka, mikä minulla on ollut. Todella ammattimainen, avulias ja ystävällinen henkilökunta. Suosittelen lämpimästi!"

- Michel, päihdelääkäri

"Suosittelen Solo Healthiä, koska yhteistyö heidän kanssaan on ollut aina todella sujuvaa. Minulle on löytynyt odotuksiani vastaava työpaikka ja työnkuva on vastannut sovittua. Yhteishenkilöni on ystävällinen, ammattitaitoinen ja osaa vastata nopeasti kaikkiin kysymyksiini. Minun ei ole tarvinnut huolehtia kulkemisesta ja majoituksesta, koska Solo Health on järjestänyt kaiken puolestani."

- Kaisa, yleislääkäri