solohealth_logoMV
hpv

Seksin ikävät seuraukset | Ke 17.3. klo 17.00

Tervetuloa käytännönläheiseen, terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuun webinaarikoulutukseen, jossa käsitellään seksitauteja ja kohdunkaulan syöpää.

Luennoitsijana koulutuksessa toimii naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Anneli Kivijärvi.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille. Kerrothan tapahtumasta myös kollegoillesi!

Ilmoittaudu webinaariin:

Ilmoittautumalla webinaariin hyväksyt, että Solo Health voi käyttää antamiasi yhteystietoja ottaakseen sinuun yhteyttä tuotteitamme ja palveluitamme koskevissa asioissa. Voit perua nämä viestintäasetukset koska tahansa. Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta, tietosuojakäytännöistä ja siitä, miten olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi, saat tietosuojakäytännöstämme.

 

Tietoa webinaarista:

🗓️ Aika: Keskiviikkona 17.3 klo 17 alkaen

💡 Aihe: Seksitaudit ja kohdunkaulan syöpä

⏳ Koulutus kestää n. tunnin, jonka jälkeen on aikaa kysymyksille.

🔔 Webinaari on suunnattu lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille.

▶️ Koulutus tulee katsottavaksi myöhemmin myös tallenteena.

 

Luennoitsijasta:

Anneli Kivijärvi on lääketieteen ja kirurgian tohtori, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri sekä kliininen seksologi.

Hän on julkaissut lukuisia raskauden ehkäisyä, infektioita ja seksologiaa käsitteleviä artikkeleita kansainvälisissä ja kotimaisissa lääketieteellisissä julkaisuissa.

Kivijärvi on myös yksi Lääkärin käsikirjan sekä suomen- että englanninkielisen laitoksen kirjoittajista.

Ota yhteyttä

eeva-harmaa

Eeva Heiska

 

suvi-harmaa

Suvi Kangasniemi

Asiakkuusjohtaja

Puh. 040 537 7372

suvi.kangasniemi@solohealth.fi

solohealth_logoMV

Solo Health Oy on lääkäreihin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Meille työntekijä on aidosti etusijalla. Periaatteemme on yksinkertainen. Jos kaipaat työsi arkeen muutosta, ota meihin suoraan yhteyttä. Etsimme odotuksiasi vastaavan työn ammattitaitoisesti ja nopeasti. Tunnemme lääkärin toimenkuvan, alan ja sen verkostot. Uratoiveesi on tehty täytettäviksi!

sitaatit

"Pidän Solo Healthissa siitä, että henkilökunta on todella ystävällistä ja avuliasta. Saan vastaukset kaikkiin kysymyksiini paljon nopeammin kuin muissa yrityksissä, joissa olen työskennellyt. Suosittelen! 😊"

- Saara, yleislääkäri

"Olen työskennellyt aikaisemmin monissa yrityksissä. Vuoden 2020 alussa aloitin työt etälääkärinä sekä päihdelääkärinä Solo Healthissa ja täytyy sanoa, että tämä taitaa olla paras työpaikka, mikä minulla on ollut. Todella ammattimainen, avulias ja ystävällinen henkilökunta. Suosittelen lämpimästi!"

- Michel, päihdelääkäri

"Suosittelen Solo Healthia, koska yhteistyö heidän kanssaan on ollut aina todella sujuvaa. Minulle on löytynyt odotuksiani vastaava työpaikka ja työnkuva on vastannut sovittua. Yhteyshenkilöni on ystävällinen, ammattitaitoinen ja osaa vastata nopeasti kaikkiin kysymyksiini. Minun ei ole tarvinnut huolehtia kulkemisesta ja majoituksesta, koska Solo Health on järjestänyt kaiken puolestani."

- Kaisa, yleislääkäri