solohealth_logoMV
lauerma

Väkivallan uhan kohtaaminen ja ennaltaehkäisy lääkärin työssä

Ti 11.5. klo 17.00

Tervetuloa käytännönläheiseen, terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuun webinaarikoulutukseen.

Psykiatri Hannu Lauerman pitämällä luennolla käsittelemme, kuinka kohdata ja ennaltaehkäistä väkivallan uhkaa lääkärin työssä.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille. Kerrothan tapahtumasta myös kollegoillesi!

Lauerma oli Solo Healthin luennoitsijana edellisen kerran lokakuussa 2020. Tuolloin koulutuksen palautekyselyyn vastanneet antoivat webinaarin kokonaisarvosanaksi 9,5/10 (N=128). Lauerman asiantuntijuudesta he antoivat arvosanan 9,9/10.

Ilmoittaudu webinaariin:

Ilmoittautumalla webinaariin hyväksyt, että Solo Health voi käyttää antamiasi yhteystietoja ottaakseen sinuun yhteyttä tuotteitamme ja palveluitamme koskevissa asioissa. Voit perua nämä viestintäasetukset koska tahansa. Lisätietoa tilauksen peruuttamisesta, tietosuojakäytännöistä ja siitä, miten olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi, saat tietosuojakäytännöstämme.

 

Tietoa webinaarista:

🗓️ Aika: Tiistaina 11.5. klo 17 alkaen

💡 Aihe: Väkivallan uhan kohtaaminen ja ennaltaehkäisy lääkärin työssä

⏳ Koulutus kestää n. tunnin, jonka jälkeen on aikaa kysymyksille.

🔔 Webinaari on suunnattu lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille.

▶️ Koulutus tulee katsottavaksi myöhemmin myös tallenteena.

 

Luennoitsijasta:

Psykiatrian ja oikeuspsykiatrian erikoislääkäri Hannu Lauerma on hoitanut psykiatrisen vankisairaalan vastaavan ylilääkärin virkaa 24 vuotta ja toimii Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkimusprofessorina. Lääkäriksi Lauerma valmistui vuonna 1987.

Lauerma on kysytty asiantuntija ja luennoitsija. Hän on julkaissut tieteellisten artikkeleiden lisäksi useita tietokirjoja, muun muassa teokset Huijaus: rohkaisua, johdattelua, psykoterroria (Duodecim, 2008) ja Pahuuden anatomia: Pahuus, hulluus, poikkeavuus (Edita, 2009).

Ota yhteyttä

eeva-harmaa

Eeva Heiska

 

suvi-harmaa

Suvi Kangasniemi

Asiakkuusjohtaja

Puh. 040 537 7372

suvi.kangasniemi@solohealth.fi

solohealth_logoMV

Solo Health Oy on lääkäreihin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Meille työntekijä on aidosti etusijalla. Periaatteemme on yksinkertainen. Jos kaipaat työsi arkeen muutosta, ota meihin suoraan yhteyttä. Etsimme odotuksiasi vastaavan työn ammattitaitoisesti ja nopeasti. Tunnemme lääkärin toimenkuvan, alan ja sen verkostot. Uratoiveesi on tehty täytettäviksi!

sitaatit

"Pidän Solo Healthissa siitä, että henkilökunta on todella ystävällistä ja avuliasta. Saan vastaukset kaikkiin kysymyksiini paljon nopeammin kuin muissa yrityksissä, joissa olen työskennellyt. Suosittelen! 😊"

- Saara, yleislääkäri

"Olen työskennellyt aikaisemmin monissa yrityksissä. Vuoden 2020 alussa aloitin työt etälääkärinä sekä päihdelääkärinä Solo Healthissa ja täytyy sanoa, että tämä taitaa olla paras työpaikka, mikä minulla on ollut. Todella ammattimainen, avulias ja ystävällinen henkilökunta. Suosittelen lämpimästi!"

- Michel, päihdelääkäri

"Suosittelen Solo Healthia, koska yhteistyö heidän kanssaan on ollut aina todella sujuvaa. Minulle on löytynyt odotuksiani vastaava työpaikka ja työnkuva on vastannut sovittua. Yhteyshenkilöni on ystävällinen, ammattitaitoinen ja osaa vastata nopeasti kaikkiin kysymyksiini. Minun ei ole tarvinnut huolehtia kulkemisesta ja majoituksesta, koska Solo Health on järjestänyt kaiken puolestani."

- Kaisa, yleislääkäri