solohealth_logoMV
KaartinenSara_2605webinaari-1

Erikoisala Hakusessa?

Gynekologia ja yleislääketiede

Ke 25.8. klo 17.00

Tervetuloa käytännönläheiseen, lääketieteen opiskelijoille ja lääkäreille suunnattuun webinaariseminaariin!

LT Sara Kaartinen keskustelee naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Kristiina Rönön sekä yleislääketieteen erikoislääkäri Tuure Ärlingin kanssa heidän erikoistumistaipaleistaan ja -valinnoistaan.

Millaista on oikeasti toimia tuoreena gynekologina? Millaista on yleislääketieteen erikoislääkärin käytännön työelämä? Miltä elämä ja uranäkymät näyttävät heidän silmiinsä? Tekisivätkö he uudelleen samat valinnat? Millainen kasvutarina heillä on ollut erikoistumisalalleen? Kaduttaako jokin matkan varrelta?

Solo Healthin uuden Erikoisala hakusessa-sarjan seminaarit ovat suunnattu lääketieteen opiskelijoille ja lääkäreille, joita kiinnostaa kuulla käytännön kokemuksia ja näkemyksiä eri erikoisaloista suoraan osaajilta. Sarja on tarkoitettu erikoisalavalintaprosessin tueksi ja mielenkiintoa herättämään. Suosittelemme seminaaria erityisesti niille lääkäreille, joita erikoistumisalavalinta pohdituttaa.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille. Kerrothan tapahtumasta myös kollegoillesi!

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietoa webinaarista:

🗓 Aika: Keskiviikkona 25.8. klo 17 alkaen

💡 Aihe: Erikoisala hakusessa – gynekologia ja yleislääketiede

 Seminaari kestää n. tunnin, jonka jälkeen on aikaa kysymyksille.

🔔 Webinaari on suunnattu lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille.

▶️ Webinaari tulee katsottavaksi myöhemmin myös tallenteena.

 

Illan emännästä:

Sara Kaartinen on valmistunut lääkäriksi 2017 ja väitellyt lääketieteen tohtoriksi 2020. Hän työskentelee parhaillaan terveyskeskuslääkärinä Keravalla ja aikeena on erikoistua fysiatriaan. 

Kaartinen on pitkänlinjan järjestöaktiivi, joka on viimeiset neljä vuotta toiminut Nuorten Lääkärien Yhdistyksen hallituksessa ja koulutusvaliokunnan puheenjohtajana. Hän on vastannut usean vuoden ajan Koulutuspaikkakyselyn toteutuksesta ja edustaa erikoistuvia lääkäreitä STM:n koordinaatiojaostossa. 

Ota yhteyttä

eeva-harmaa

Eeva Heiska

 

suvi-harmaa

Suvi Kangasniemi

Asiakkuusjohtaja

Puh. 040 537 7372

suvi.kangasniemi@solohealth.fi

solohealth_logoMV

Solo Health Oy on lääkäreihin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Meille työntekijä on aidosti etusijalla. Periaatteemme on yksinkertainen. Jos kaipaat työsi arkeen muutosta, ota meihin suoraan yhteyttä. Etsimme odotuksiasi vastaavan työn ammattitaitoisesti ja nopeasti. Tunnemme lääkärin toimenkuvan, alan ja sen verkostot. Uratoiveesi on tehty täytettäviksi!

sitaatit

"Pidän Solo Healthissa siitä, että henkilökunta on todella ystävällistä ja avuliasta. Saan vastaukset kaikkiin kysymyksiini paljon nopeammin kuin muissa yrityksissä, joissa olen työskennellyt. Suosittelen! 😊"

- Saara, yleislääkäri

"Olen työskennellyt aikaisemmin monissa yrityksissä. Vuoden 2020 alussa aloitin työt etälääkärinä sekä päihdelääkärinä Solo Healthissa ja täytyy sanoa, että tämä taitaa olla paras työpaikka, mikä minulla on ollut. Todella ammattimainen, avulias ja ystävällinen henkilökunta. Suosittelen lämpimästi!"

- Michel, päihdelääkäri

"Suosittelen Solo Healthia, koska yhteistyö heidän kanssaan on ollut aina todella sujuvaa. Minulle on löytynyt odotuksiani vastaava työpaikka ja työnkuva on vastannut sovittua. Yhteyshenkilöni on ystävällinen, ammattitaitoinen ja osaa vastata nopeasti kaikkiin kysymyksiini. Minun ei ole tarvinnut huolehtia kulkemisesta ja majoituksesta, koska Solo Health on järjestänyt kaiken puolestani."

- Kaisa, yleislääkäri