solohealth_logoMV
syyskuu_tuomasjalanko

Erektiohäiriöpotilas yleislääkärin vastaanotolla

To 23.9. klo 17.00

Tervetuloa käytännönläheiseen, terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuun webinaarikoulutukseen.

Tuomas Jalangon luennolla käsittelemme sitä, kuinka erektiohäiriöpotilasta tulee hoitaa yleislääkärin vastaanotolla.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille. Kerrothan tapahtumasta myös kollegoillesi!

 

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tietoa webinaarista:

🗓️ Aika: Torstaina 23.9. klo 17 alkaen

💡 Aihe: Erektiohäiriöpotilas yleislääkärin vastaanotolla

⏳ Koulutus kestää n. tunnin, jonka jälkeen on aikaa kysymyksille.

🔔 Webinaari on suunnattu lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille.

▶️ Koulutus tulee katsottavaksi myöhemmin myös tallenteena.

 

Luennoitsijasta:

Tuomas Jalanko on urologian erikoislääkäri, joka toimii urologian kliinisenä opettajana Helsingin Yliopistossa. Jalanko on valmistunut lääketieteen tohtoriksi 2013, ja sai urologian erikoislääkärin pätevyyden 2018. Vuosina 2019-2020 hän suoritti uro-onkologian kliinistieteellisen fellowship-ohjelman Vancouverissa, Kanadassa.

Kliinisten töiden ja opettamisen lisäksi Jalanko on toiminut Suomen Urologiyhdistyksen lehden päätoimittajana vuosina 2017-2019.

 

Ota yhteyttä

eeva-harmaa

Eeva Heiska

 

suvi-harmaa

Suvi Kangasniemi

Asiakkuusjohtaja

Puh. 040 537 7372

suvi.kangasniemi@solohealth.fi

solohealth_logoMV

Solo Health Oy on lääkäreihin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Meille työntekijä on aidosti etusijalla. Periaatteemme on yksinkertainen. Jos kaipaat työsi arkeen muutosta, ota meihin suoraan yhteyttä. Etsimme odotuksiasi vastaavan työn ammattitaitoisesti ja nopeasti. Tunnemme lääkärin toimenkuvan, alan ja sen verkostot. Uratoiveesi on tehty täytettäviksi!

sitaatit

"Pidän Solo Healthissa siitä, että henkilökunta on todella ystävällistä ja avuliasta. Saan vastaukset kaikkiin kysymyksiini paljon nopeammin kuin muissa yrityksissä, joissa olen työskennellyt. Suosittelen! 😊"

- Saara, yleislääkäri

"Olen työskennellyt aikaisemmin monissa yrityksissä. Vuoden 2020 alussa aloitin työt etälääkärinä sekä päihdelääkärinä Solo Healthissa ja täytyy sanoa, että tämä taitaa olla paras työpaikka, mikä minulla on ollut. Todella ammattimainen, avulias ja ystävällinen henkilökunta. Suosittelen lämpimästi!"

- Michel, päihdelääkäri

"Suosittelen Solo Healthia, koska yhteistyö heidän kanssaan on ollut aina todella sujuvaa. Minulle on löytynyt odotuksiani vastaava työpaikka ja työnkuva on vastannut sovittua. Yhteyshenkilöni on ystävällinen, ammattitaitoinen ja osaa vastata nopeasti kaikkiin kysymyksiini. Minun ei ole tarvinnut huolehtia kulkemisesta ja majoituksesta, koska Solo Health on järjestänyt kaiken puolestani."

- Kaisa, yleislääkäri